Tietosuojalauseke

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, kuinka henkilökohtaisia ​​tietojasi kerätään, käytetään ja jaetaan, kun vierailet commonlee.com-sivustolla tai teet ostoksia ("Sivusto").

HENKILÖTIEDOT JOITA KERÄÄMME

Kun vierailet Sivustoa, keräämme automaattisesti tietyt tiedot laitteestasi, mukaan lukien tiedot selaimesta, IP-osoitteesta, aikavyöhykkeestä ja joistakin laitteeseen asennetuista evästeistä. Lisäksi, kun selaat Sivustoa, keräämme tietoja yksittäisistä verkkosivuista tai tuotteista, joita tarkastelet, mistä sivustot tai hakutermit viittaavat sivustoosi, sekä tietoja siitä, miten käytät sivustoa. Viitataan automaattisesti kerättyihin tietoihin "Laitetiedot".

Keräämme laitteen tiedot seuraaviin tekniikoihin:

- "Evästeet" ovat datatiedostoja, jotka asetetaan laitteeseen tai tietokoneeseen ja sisältävät usein nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Lisätietoja evästeistä ja evästeiden käytöstä poistamiseen saat osoitteessa http://www.allaboutcookies.org.

- "Lokitiedostot" kerää tietoja, mukaan lukien IP-osoite, selaintyyppi, Internet-palveluntarjoajan, viite- / poistumissivut ja päivämäärä- / aikaleimat.

- "Web-majakat", "tagit" ja "pikselit" ovat elektronisia tiedostoja, joita käytetään tallentamaan tietoja siitä, miten selaat sivustoa.

Lisäksi kun teet ostoksen tai yrität tehdä ostoksen Sivuston kautta, keräämme sinulta tiettyjä tietoja, mukaan lukien nimesi, laskutusosoitteesi, toimitusosoitteesi, maksutiedot (mukaan lukien luottokorttien numerot), sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Lisäksi kun ostat tai yrität tehdä oston Sivuston kautta PayPalin kautta, keräämme PayPalin sähköpostiosoitteen. Kutsumme näitä tietoja "tilaustiedoiksi".

Kun puhumme tämän tietosuojakäytännön "Henkilökohtaisista tiedoista", puhumme sekä laiteinformaatiosta että tilaustiedoista.

KUINKA KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?

Käytämme Tilaustietoja, joita keräämme yleensä sivuston kautta tehtyjen tilausten suorittamiseen (mukaan lukien maksutietojesi käsittely, toimitusten järjestäminen ja laskujen ja / tai tilausvahvistusten toimittaminen). Lisäksi tilaustietoa käytetään

- kommunikoida kanssasi;

- Seuloa tilauksemme mahdollisten riskien tai petosten varalta; ja

- Anna meille tuotteisiimme tai palveluihimme liittyviä tietoja tai mainontaa, kun olet samaa mieltä kanssasi jakamiesi mieltymysten kanssa.

– Käsittele riidat

Käytämme apuna keräämämme laitetietoa, jotta voimme selvittää potentiaaliset riskit ja petokset (erityisesti IP-osoitettasi) ja yleisemmin parantaa ja optimoida sivustoamme. Tästä esimerkkinä, tuottamalla analyysejä siitä, miten asiakkaamme selailevat ja toimivat sivustollamme ja arvioida markkinointi- ja mainoskampanjoidemme menestystä.

Lisäksi käytämme laitetietoja käyttäytymiseen perustuvaan mainontaan, mukaan lukien uudelleenkohdistamiseen mainoksilla, jotka saattavat kiinnostaa sinua käyttämällä mainosalustoja, joita tarjoavat mm. Facebook, Google, Snapchat, Pinterest, Reddit, Microsoft. Tekstimarkkinointi ja ilmoitukset (tarvittaessa): Syöttämällä puhelinnumerosi kassalle ja alustamalla oston hyväksyt, että voimme lähettää sinulle teksti-ilmoituksia (tilauksestasi, mukaan lukien hylätyn ostoskorin muistutukset) ja tekstimarkkinointitarjouksia. Markkinointitekstiviestejä saa olla enintään 5 kuukaudessa. Voit peruuttaa uusien tekstiviestien tilauksen vastaamalla STOP. Viesti- ja tiedonsiirtomaksuja saatetaan periä. (MEILLE JA KANADALE)

HENKILÖKOHTAISET TIEDOT

Jaamme henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa auttaaksemme meitä käyttämään henkilökohtaisia ​​tietojasi yllä kuvatulla tavalla. Käytämme esimerkiksi Shopifyä verkkokauppamme tehostamiseen - voit lukea lisää siitä, miten Shopify käyttää henkilötietojasi täältä: https://www.shopify.com/legal/privacy. Käytämme myös Google Analyticsia auttaaksemme meitä ymmärtämään, miten asiakkaamme käyttävät Sivustoa - voit lukea lisää siitä, miten Google käyttää henkilötietojasi, osoitteesta https://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/. Voit myös kieltäytyä Google Analyticsista täällä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Joissain tapauksissa, kuten esimerkiksi petoksen yrityksessä voimme luovuttaa tietojasi kolmansille osapuolille Suomen rikoslain puitteissa, mikäli tilanne sitä vaatii.

KÄYTTÖKOHTAINEN MAINOSTUS

Kuten yllä on kuvattu, käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi, jotta voimme tarjota sinulle kohdistettuja mainoksia tai markkinointiviestejä, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Lisätietoja siitä, miten kohdistettu mainonta toimii, saat vierailemalla Verkkoilmoitus-aloitteen (NAI) opetussivulla osoitteessa http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Voit hylätä kohdistettua mainontaa käyttämällä alla olevia linkkejä:

- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous

- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Lisäksi voit poistaa joitain näistä palveluista käymällä Digital Advertising Alliancen opt-out-portaaliin osoitteessa: http://optout.aboutads.info/.

LAITETIETOJEN JÄLJITTÄMINEN

Huomaa, että emme muuta sivuston tietojen keräämistä ja käytäntöjä, kun näemme Do Not Track -signaalin selaimestasi.

OIKEUDET

Jos olet Euroopan asukas, sinulla on oikeus tietää, miten käytämme tietojasi. Jos haluat käyttää tätä oikeutta, otathan meihin yhteyttä.

Lisäksi jos asut Euroopassa, haluamme lisätä, että tietojasi voidaan käsitellä myös Euroopan ulkopuolella lakien määräämissä puitteissa. Esimerkiksi tulevaisuudessa, kun leikkimattomme ovat tilattavissa Eurooppaan, niiden lähetys tapahtuu Yhdysvalloista käsin ja tuolloin annamme antamasi osoitetiedot kuljetusyritykselle tuotteen toimittamiseksi.

TILAUSTIETOJEN ARKISTOINTI

Kun teet tilauksen sivuston kautta, pidämme tilaustietojasi Suomen kirjanpitolain määräämän ajan.

MUUTOKSET

Pidätämme kaikki oikeudet muuttaa tietosuojakäytäntöämme, mikäli tilanteemme sitä vaatii. Nämä syyt voivat mm. olla operatiivisia, oikeudellisia tai lainsäädännöllisiä syitä.

TILAAJAN IKÄ

Tilausta tehdessä, sinun tulee olla täysi-ikäinen

OTA YHTEYTTÄ

Jos haluat lisätietoja tietosuojakäytännöistämme, jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@commonlee.com.